Elaenia chiriquensis (bird)

Mass: 15.4 g

Diet: omnivore based on dos Anjos and Boçon 1999 and Teles and Dias 2010

Abundance: 0.09 to 17.34% (median 0.50%)

Latitudinal range: -23.8° to 10.4°

Habitats: temperate savanna (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (5)

Found in 7 samples

Brazil: Estação Ecológica de Águas Emendadas, Serra da Canastra National Park, Fazenda Brejão

Panama: Chiva Chiva Road (early shrub), Chiva Chiva Road (late shrub)

Paraguay: Para La Tierra Biological Station

Venezuela: Cumaná

Size measurements:
15.4 mm(N = 1)based on

See also Elaenia, Elaenia albiceps, Elaenia cristata, Elaenia flavogaster, Elaenia frantzii, Elaenia martinica, Elaenia mesoleuca, Elaenia obscura, Elaenia parvirostris, Elaenia sp., Elaenia spectabilis, Elaenia strepera