Cyphorhinus arada (bird)

Mass: 20.9 g

Diet: insectivore based on Canaday 1997, Stouffer and Bierregaard Jr 2007, and Beja et al. 2010

Abundance: 0.39 to 2.23% (median 1.33%)

Latitudinal range: -2.6° to -2.1°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (4) only

Found in 4 samples

Brazil: Biological Dynamics of Forest Fragments Project Site KM41, Jaú National Park (plateau), Lago Amaña (terra firme, wet season), Lago Amaña (terra firme, dry season)

Size measurements:
20.9 mm(N = 1)based on

See also Cyphorhinus, Cyphorhinus aradus, Cyphorhinus phaeocephalus, Cyphorhinus thoracicus