Conepatus semistriatus (carnivore)

Mass: 1.6 kg based on Medellín et al. 1992

Abundance: 0.53 to 4.59% (median 0.90%)

Latitudinal range: -15.8° to 19.1°

Habitats: montane grassland (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical savanna (2)

view a larger map

Found in 5 samples

Brazil: Formosa Military Training Area, Sertão Veredas-Peruaçu mosaic

Costa Rica: San Juan–La Selva Biological Corridor

Honduras: Rio Sikre

Mexico: Pico de Orizaba National Park

Size measurements:
♂ body mass1600 kgN = 1Medellín et al. 1992
♂ total body length570 mmN = 1Medellín et al. 1992
♂ tail length172 mmN = 1Medellín et al. 1992
♂ hind foot length76 mmN = 1Medellín et al. 1992
♂ ear length20 mmN = 1Medellín et al. 1992

See also Conepatus, Conepatus amazonicus, Conepatus chinga, Conepatus leuconotus, Conepatus robustus, Conepatus sp.