Choeroniscus godmani (bat)

Mass: 9.9 g based on Carter et al. 1966, Arends et al. 1995, Estrada et al. 1993, Lawlor 1973, Schondube et al. 2001, and Stephan et al. 1981

Diet: nectarivore based on Cruz-Neto et al. 2001, García-García et al. 2014, de la Peña-Cuéllar et al. 2015, and Preciado-Benítez et al. 2015

Abundance: 0.27 to 9.68% (median 1.59%)

Latitudinal range: 4.6° to 18.4°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (4), tropical/subtropical moist broadleaf forest (8)

Found in 12 samples

Colombia: La Reserva Natural La Montaña del Ocaso

Mexico: El Rancho (bats), Los Tuxtlas Biological Research Station (forest fragment bats), Los Tuxtlas (forest, 1990 - 1992), Huamuchil (bats), Los Tuxtlas Biological Research Station (shaded plantation bats), Los Tuxtlas (cocoa plantation, 1990 - 1992), Lacandona (riparian mature), Comalcalco, El Chorro (mist nets), Parque Estatal La Sierra

Venezuela: Parque Recreacional Leonor Bernabó

Size measurements:
♀ body mass7.6 gN = 1Carter et al. 1966
body mass10.1 gN = 6Arends et al. 1995
body mass10 gN = 53Estrada et al. 1993
body mass8.4 gN = 1Lawlor 1973
body mass10 gN = 1Schondube et al. 2001
body mass6.1 gN = 1Stephan et al. 1981

See also Choeroniscus, Choeroniscus minor