Chlorostilbon lucidus (bird)

Diet: nectarivore based on Teles and Dias 2010

Abundance: 0.27 to 1.69% (median 0.50%)

Latitudinal range: -23.8° to -17.0°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 4 samples

Brazil: São Paulo Metropolitan Area, Fazenda Brejão, Uberabinha River

Paraguay: Para La Tierra Biological Station

See also Chlorostilbon, Chlorostilbon aureoventris, Chlorostilbon maugaeus, Chlorostilbon mellisugus