Chalybura urochrysia (bird)

Mass: 6.8 g

Diet: nectarivore-insectivore based on Blake and Loiselle 1991

Abundance: 0.24 to 1.81% (median 0.36%)

Latitudinal range: 10.4° to 13.7°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (4) only

Found in 4 samples

Costa Rica: La Selva Biological Station (gap), La Selva Biological Station (intact forest)

Nicaragua: Siuna (birds, primary forest), Siuna (birds, allspice)

Size measurements:
6.8 mm(N = 1)based on

See also Chalybura, Chalybura buffonii