Celeus flavescens (bird)

Mass: 139 g

Diet: insectivore based on Ribon et al. 2003

Abundance: 0.15 to 0.70% (median 0.50%)

Latitudinal range: -23.6° to -17.0°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical savanna (1)

Found in 3 samples

Brazil: São Paulo Metropolitan Area, Fazenda Brejão, Pontal do Paranapanema

Size measurements:
139 mm(N = 1)based on

See also Celeus