Catharus guttatus (bird)

Mass: 30.1 g

Diet: insectivore based on Hunter et al. 1989, Allen and O'Connor 2000, Allen and O'Connor 2000, and Miller et al. 2015; insectivore-frugivore based on Blake and Hoppes 1986 and Bailey et al. 2004

Abundance: 0.15 to 14.99% (median 0.58%)

Latitudinal range: 20.1° to 64.9°

Habitats: Mediterranean woodland (2), boreal forest/taiga (3), desert/xeric shrubland (2), temperate broadleaf/mixed forest (8), temperate savanna (1), temperate wetland (1), tundra (1)

Found in 18 samples

Canada: Calling Lake (treatment), Calling Lake (control), Tantramar Marshes

Mexico: La Paz, Rancho Santa Elena

United States: Cold Bay (1970), Camarillo Oak Grove County Park, Sandrock Cliff (spring), Sandrock Cliff (fall), William Trelease Woods (gap, spring), Lighthouse Tract, Lucky Peak (willow riparian), McGregor Range (arroyo), Yakutat, Creamerís Field Migratory Waterfowl Refuge (spring), Creamerís Field Migratory Waterfowl Refuge (fall), Laudholm Farm, China Creek Park

Size measurements:
30.1 mm(N = 1)based on

See also Catharus, Catharus aurantiirostris, Catharus dryas, Catharus frantzii, Catharus fuscater, Catharus fuscescens, Catharus guttata, Catharus maximus, Catharus mexicanus, Catharus minimus, Catharus mustelinus, Catharus occidentalis, Catharus ustulatus