Catharus fuscater (bird)

Mass: 33.7 g

Abundance: 0.84 to 1.03%

Latitudinal range: -7.4° to 10.3°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (1)

Found in two samples

Costa Rica: Monteverde

Peru: Cachil Valley

Size measurements:
33.7 mm(N = 1)based on

See also Catharus, Catharus aurantiirostris, Catharus dryas, Catharus frantzii, Catharus fuscescens, Catharus guttata, Catharus guttatus, Catharus maximus, Catharus mexicanus, Catharus minimus, Catharus mustelinus, Catharus occidentalis, Catharus ustulatus