Catharus aurantiirostris (bird)

Mass: 29.8 g

Diet: insectivore-frugivore based on Ramírez-Albores and Navarro-Sigüenza 2011

Abundance: 0.55 to 12.19% (median 1.62%)

Latitudinal range: 4.7° to 15.3°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical moist broadleaf forest (4)

Found in 6 samples

Colombia: Otún-Quimbaya Flora and Fauna Sanctuary (ash plantation)

Costa Rica: Finca La Bella, University of Georgia San Luis Research Station, Monteverde

Mexico: Finca Irlanda (winter 2001), Finca Irlanda (winter 2002)

Size measurements:
29.8 mm(N = 1)based on

See also Catharus, Catharus dryas, Catharus frantzii, Catharus fuscater, Catharus fuscescens, Catharus guttata, Catharus guttatus, Catharus maximus, Catharus mexicanus, Catharus minimus, Catharus mustelinus, Catharus occidentalis, Catharus ustulatus