Carduelis carduelis (bird)

Mass: 16.0 g

Diet: granivore based on Vignoli et al. 2013

Abundance: 0.07 to 10.39% (median 0.62%)

Latitudinal range: 37.4° to 51.6°

Habitats: Mediterranean woodland (2), temperate broadleaf/mixed forest (4), temperate wetland (1)

Found in 7 samples

Austria: Hohenau-Ringelsdorf

Romania: Grindul Lupilor

Spain: El Viso, Mumao

Switzerland: Portalban (Wald)

United Kingdom: Wanstead, Portland Bird Observatory

Size measurements:
16 mm(N = 1)based on

See also Carduelis, Carduelis barbata, Carduelis barbatus, Carduelis cannabina, Carduelis chloris, Carduelis crassirostris, Carduelis flammea, Carduelis flavirostris, Carduelis hornemanni, Carduelis lawrencei, Carduelis magellanicus, Carduelis pinus, Carduelis psaltria, Carduelis sinica, Carduelis spinus, Carduelis tristis