Campylopterus largipennis (bird)

Mass: 8.3 g

Diet: nectarivore based on Canaday 1997, Henriques et al. 2003, Wunderle Jr et al. 2006, and Stouffer and Bierregaard Jr 2007

Abundance: 0.31 to 0.61% (median 0.44%)

Latitudinal range: -3.4° to 7.8°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (4) only

Found in 4 samples

Brazil: Tapajós National Forest (gap), Tapajós National Forest (forest), Jarí Celulose S.A. (terra firme, control)

Venezuela: Imataca Forest Reserve Unit 5

Size measurements:
8.3 mm(N = 1)based on

See also Campylopterus, Campylopterus curvipennis, Campylopterus falcatus, Campylopterus hemileucurus