Campylopterus falcatus (bird)

Mass: 7.2 g

Diet: nectarivore-insectivore based on Verea and Solórzano 2001

Abundance: 1.62%

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (1) only

Found in one sample

Venezuela: Pico Guacamaya

Size measurements:
7.2 mm(N = 1)based on

See also Campylopterus, Campylopterus curvipennis, Campylopterus hemileucurus, Campylopterus largipennis