Callosciurus notatus (rodent)

Mass: 280 g based on Saiful et al. 2001

Diet: frugivore-browser based on Saiful et al. 2001

Abundance: 0.24 to 15.43% (median 3.84%)

Latitudinal range: -2.3° to 5.8°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (11) only

view a larger map

Found in 11 samples

Indonesia: Block A North-West (NF1), PT. REA Kaltim Estates, PTSRH and PT SHJ

Malaysia: Lambir Hills National Park (new fallow mammals), MARDI Hilir Perak (ground), Jerangau (ground), SB Forest Experiment, Planted Forest Zone, Universiti Teknologi Malaysia, Tasek Bera (2014)

Thailand: Hala-Bala Wildlife Sanctuary

Size measurements:
♀ body mass282.8 gN = 6Saiful et al. 2001
♂ body mass277.0 gN = 4Saiful et al. 2001

See also Callosciurus, Callosciurus caniceps, Callosciurus erythraeus, Callosciurus flavimanus, Callosciurus nigrovittatus, Callosciurus prevostii, Callosciurus sp.