Basileuterus tristriatus (bird)

Mass: 3.4 g

Diet: insectivore based on Castaño-Villa and Patiño-Zabala 2008

Abundance: 0.21 to 11.67% (median 6.33%)

Latitudinal range: 4.7° to 10.4°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (4) only

Found in 4 samples

Colombia: Otún-Quimbaya Flora and Fauna Sanctuary (secondary forest), Otún-Quimbaya Flora and Fauna Sanctuary (ash plantation)

Costa Rica: Monteverde

Venezuela: Pico Guacamaya

Size measurements:
12.7 mmN = 1
11.4 mmN = 1

See also Basileuterus, Basileuterus belli, Basileuterus bivittatus, Basileuterus coronatus, Basileuterus culicivorus, Basileuterus delatrii, Basileuterus flaveolus, Basileuterus hypoleucus, Basileuterus lachrymosa, Basileuterus leucoblepharus, Basileuterus leucophrys, Basileuterus melanogenys, Basileuterus nigricristatus, Basileuterus nigrocristatus, Basileuterus rivularis, Basileuterus rufifrons, Basileuterus signatus, Basileuterus trifasciatus