Attila spadiceus (bird)

Mass: 39.1 g

Diet: frugivore based on Stouffer and Bierregaard Jr 2007; insectivore based on Canaday 1997, Robinson et al. 2000, Henriques et al. 2003, and Wunderle Jr et al. 2006; omnivore based on Anderson and Naka 2011

Abundance: 0.08 to 1.71% (median 0.70%)

Latitudinal range: -14.1° to 18.5°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (20)

Found in 21 samples

Belize: Blue Creek Village (Field Station), Blue Creek Village (Indian Village), Blue Creek Village (Pig Alley), Hill Bank

Bolivia: Noel Kempff Mercado National Park

Brazil: Tapajós National Forest (gap), Tapajós National Forest (forest), Jutaituba

Colombia: Mirití Paraná River

Costa Rica: La Selva Biological Station (gap), La Selva Biological Station (intact forest)

Guatemala: Purulha

Honduras: Centro de Investigacíon y Jardín Botánico Lancetilla

Mexico: Palomares, Palenque National Park (control sites), Palenque National Park (connected sites)

Nicaragua: Siuna (birds, primary forest)

Panama: Pipeline Road, Limbo Hunt Club (gap), Limbo Hunt Club (forest)

Venezuela: Imataca Forest Reserve Unit 5

Size measurements:
39.1 mm(N = 1)based on

See also Attila, Attila cinnamomeus, Attila rufus