Artibeus fimbriatus (bat)

Mass: 62.3 g based on Barquez et al. 1999 and Cruz-Neto et al. 2001

Diet: frugivore based on Cruz-Neto et al. 2001, Ortêncio-Filho and Reis 2009, Moras et al. 2013, and Nobre et al. 2013

Abundance: 0.09 to 32.07% (median 3.03%)

Latitudinal range: -30.3° to -5.2°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (15), tropical/subtropical moist broadleaf forest (6), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 23 samples

Brazil: Ilha da Marambaia, Una (forests), Morro do Elefante (understory), Morro do Elefante (upper canopy), Reserva Particular do Patrimônio Natural Serra das Almas, São Paulo, Serra Negra (south slope), Serra Negra (north slope), Parque Estadual do Rio Doce (Campolina), Morro de São João, Refúgio de Vida Silvestre Mata do Junco, Praia das Neves, Universidade Federal de Sergipe, Parque Estadual Vila Rica do Espírito Santo, Fazenda Intervales, Fazenda Congonhas (native woodland), Fazenda Congonhas (reforested area), Una (cabrucas), Ilhéus (cabrucas), Curió Municipal Natural Park, Quinta da Boa Vista, Base (wet season), Morro do Coco

Size measurements:
body mass56.5 gN = 1Barquez et al. 1999
body mass63.9 gN = 4Cruz-Neto et al. 2001

See also Artibeus, Artibeus anderseni, Artibeus aztecus, Artibeus cinereus, Artibeus concolor, Artibeus fraterculus, Artibeus fuliginosus, Artibeus glaucus, Artibeus gnomus, Artibeus hirsutus, Artibeus intermedius, Artibeus jamaicensis, Artibeus lituratus, Artibeus obscurus, Artibeus phaeotis, Artibeus planirostris, Artibeus pumilio, Artibeus ravus, Artibeus rosenbergi, Artibeus spp., Artibeus toltecus, Artibeus watsoni