Aquila chrysaetos (bird)

Mass: 3.9 kg

Diet: carnivore based on Bailey et al. 2004

Abundance: 0.03 to 0.14%

Latitudinal range: 39.1° to 45.3°

Habitats: desert/xeric shrubland (2) only

Found in two samples

China: Altun Mountains, Mount Kalamaili Ungulate Nature Reserve

Size measurements:
3900 mm(N = 1)based on

See also Aquila, Aquila nipalensis, Aquila rapax