Anthus spinoletta (bird)

Mass: 23.9 g

Abundance: 0.10 to 17.65% (median 0.49%)

Latitudinal range: 28.6° to 55.9°

Habitats: desert/xeric shrubland (1), montane grassland (1), temperate coniferous forest (1), temperate wetland (2), tundra (1)

Found in 6 samples

Egypt: St. Catherine's Monastery (fall)

Russia: Bistraya River

Switzerland: Bolle di Magadino, Col de Bretolet

Turkey: Lake Kuyucuk Bird Ringing Station

United States: Cold Bay (1970)

Size measurements:
23.9 mm(N = 1)based on

See also Anthus, Anthus campestris, Anthus cervinus, Anthus gustavi, Anthus hodgsoni, Anthus leucophrys, Anthus novaeseelandiae, Anthus pratensis, Anthus richardi, Anthus roseatus, Anthus rubescens, Anthus rufulus, Anthus similis, Anthus trivialis, Anthus vaalensis