Anairetes parulus (bird)

Mass: 6.2 g

Diet: insectivore based on Jaksic and Lazo 1999, Herzog et al. 2003, and Gareca et al. 2010

Abundance: 7.40 to 7.77%

Latitudinal range: -35.4° to -33.4°

Habitats: Mediterranean woodland (1), temperate broadleaf/mixed forest (1)

Found in two samples

Chile: Maule Region, Estación de Investigaciones Ecológicas Mediterráneas

Size measurements:
6.2 mm(N = 1)based on

See also Anairetes, Anairetes alpinus, Anairetes flavirostris, Anairetes nigrocristatus