Alauda arvensis (bird)

Mass: 6.1 g

Diet: granivore based on Joshi et al. 2012 and Vignoli et al. 2013

Abundance: 0.10 to 0.20%

Latitudinal range: 46.2° to 50.5°

Habitats: montane grassland (1), temperate broadleaf/mixed forest (1)

Found in two samples

Switzerland: Col de Bretolet

United Kingdom: Portland Bird Observatory

Size measurements:
42.7 mmN = 1
37 mmN = 1

See also Alauda