Aegithalos caudatus (bird)

Mass: 8.6 g

Diet: insectivore based on Fuentes 1994

Abundance: 0.37 to 8.93% (median 1.67%)

Latitudinal range: 35.9° to 55.2°

Habitats: Mediterranean woodland (3), temperate broadleaf/mixed forest (13), temperate wetland (1)

Found in 17 samples

China: Xiaolongmen Forest Park

Czech Republic: Certak

Germany: Mooswald

Japan: Tsundashi Pass, Otayama Bird-Observatory (1973), Otayama Bird-Observatory (1974), Otayama Bird-Observatory (1975), Otayama Bird-Observatory (1976), Otayama Bird-Observatory (1977)

Portugal: Mata Nacional do Choupal

Russia: Biological Station Rybachy, Muraviovka Park

Slovakia: Ruské

Spain: Cazorla (fruitless season), Cazorla (fruiting season), Mumao

Switzerland: Portalban (Wald)

Size measurements:
8.6 mm(N = 1)based on

See also Aegithalos, Aegithalos concinnus