Acrocephalus schoenobaenus (bird)

Mass: 3.5 g

Diet: insectivore based on Erard and Brosset 2003

Abundance: 0.01 to 44.00% (median 1.39%)

Latitudinal range: -15.6° to 55.2°

Habitats: desert/xeric shrubland (5), temperate broadleaf/mixed forest (5), temperate wetland (3), tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (4), tropical/subtropical wetland (1)

Found in 19 samples

Austria: Hohenau-Ringelsdorf

Burkina Faso: Cascades Region (2011)

Egypt: St. Catherine's Monastery (fall), St. Catherine's Monastery (spring), Burullus Ringing Station (Autumn 2005), Ras Shukheir

Greece: Antikythira Island (spring 1998)

Jordan: Azraq Wetland Reserve

Kenya: Ngulia Safari Lodge

Romania: Grindul Lupilor

Russia: Biological Station Rybachy

Slovakia: Gbelce

Switzerland: Portalban (Wald)

Turkey: Lake Kuyucuk Bird Ringing Station

United Kingdom: Wanstead, Portland Bird Observatory

Zambia: Balmoral, Copper Chalice, Mwinilunga

Size measurements:
11.2 mmN = 1
12.5 mmN = 1

See also Acrocephalus, Acrocephalus aedon, Acrocephalus agricola, Acrocephalus arundinaceus, Acrocephalus baeticatus, Acrocephalus bistrigiceps, Acrocephalus dumetorum, Acrocephalus gracilirostris, Acrocephalus griseldis, Acrocephalus melanopogon, Acrocephalus newtoni, Acrocephalus orientalis, Acrocephalus orinus, Acrocephalus paludicola, Acrocephalus palustris, Acrocephalus rufescens, Acrocephalus scirpaceus, Acrocephalus sp., Acrocephalus stentoreus