Acrocephalus aedon (bird)

Mass: 22.4 g

Abundance: 0.28 to 1.65% (median 1.41%)

Latitudinal range: 24.4° to 49.9°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (1), temperate wetland (1), tropical/subtropical wetland (3)

Found in 5 samples

Bangladesh: Baikka Beel (December 2011), Baikka Beel (February 2013), Tanguar (March 2013)

China: Beijing Normal University

Russia: Muraviovka Park

Size measurements:
22.4 mm(N = 1)based on

See also Acrocephalus, Acrocephalus agricola, Acrocephalus arundinaceus, Acrocephalus baeticatus, Acrocephalus bistrigiceps, Acrocephalus dumetorum, Acrocephalus gracilirostris, Acrocephalus griseldis, Acrocephalus melanopogon, Acrocephalus newtoni, Acrocephalus orientalis, Acrocephalus orinus, Acrocephalus paludicola, Acrocephalus palustris, Acrocephalus rufescens, Acrocephalus schoenobaenus, Acrocephalus scirpaceus, Acrocephalus sp., Acrocephalus stentoreus