Accipiter striatus (bird)

Mass: 9.7 g

Diet: carnivore based on Allen and O'Connor 2000, Castaño-Villa and Patiño-Zabala 2008, Gareca et al. 2010, Ramírez-Albores and Navarro-Sigüenza 2011, and Miller et al. 2015

Abundance: 0.04 to 4.17% (median 0.29%)

Latitudinal range: -4.3° to 64.9°

Habitats: (1), Mediterranean woodland (1), boreal forest/taiga (2), temperate broadleaf/mixed forest (7), temperate coniferous forest (1), temperate savanna (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (3)

view a larger map

Found in 17 samples

Canada: Charlotte County

Colombia: National Natural Park Chingaza

Ecuador: Podocarpus National Park

Mexico: Rancho Santa Elena, Santa Martha (forest), Santa Martha (second growth)

United States: Horseshoe Bend Research Area, Sandrock Cliff (spring), Sandrock Cliff (fall), Lucky Peak (willow riparian), Creamer’s Field Migratory Waterfowl Refuge (spring), Creamer’s Field Migratory Waterfowl Refuge (fall), Camarillo, Wedge Plantation, Salt Pond Mountain, Sunshine Locality (Unit C), Drivers Flat (birds)

Size measurements:
103 mmN = 1
94.9 mmN = 1

See also Accipiter, Accipiter badius, Accipiter bicolor, Accipiter brevipes, Accipiter cirrocephalus, Accipiter cooperii, Accipiter fasciatus, Accipiter gentilis, Accipiter gularis, Accipiter melanochlamys, Accipiter minullus, Accipiter nisus, Accipiter ovampensis, Accipiter soloensis, Accipiter sp., Accipiter superciliosus, Accipiter tachiro, Accipiter trinotatus, Accipiter trivirgatus, Accipiter virgatus