Accipiter nisus (bird)

Mass: 150 g

Diet: carnivore based on Vignoli et al. 2013

Abundance: 0.03 to 0.49% (median 0.13%)

Latitudinal range: 35.9° to 55.9°

Habitats: Mediterranean woodland (1), temperate broadleaf/mixed forest (2), temperate coniferous forest (1), temperate wetland (1)

Found in 5 samples

France: Piémanson Beach

Japan: Tsundashi Pass

Romania: Grindul Lupilor

Russia: Bistraya River

Switzerland: Portalban (Wald)

Size measurements:
150 mm(N = 1)based on

See also Accipiter, Accipiter badius, Accipiter bicolor, Accipiter brevipes, Accipiter cirrocephalus, Accipiter cooperii, Accipiter fasciatus, Accipiter gentilis, Accipiter gularis, Accipiter melanochlamys, Accipiter minullus, Accipiter ovampensis, Accipiter soloensis, Accipiter sp., Accipiter striatus, Accipiter superciliosus, Accipiter tachiro, Accipiter trinotatus, Accipiter trivirgatus, Accipiter virgatus