Accipiter badius (bird)

Mass: 122 g

Abundance: 0.14 to 0.91% (median 0.33%)

Latitudinal range: -15.6° to 25.0°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (2), tropical/subtropical savanna (1), tropical/subtropical wetland (1)

Found in 5 samples

Bangladesh: Pashua Haor (February 2012)

Burkina Faso: Cascades Region (2011)

China: Heshan Hilly Land Interdisciplinary Experimental Station

Thailand: Wat Phai Lom (1969)

Zambia: Balmoral

Size measurements:
122 mm(N = 1)based on

See also Accipiter, Accipiter bicolor, Accipiter brevipes, Accipiter cirrocephalus, Accipiter cooperii, Accipiter fasciatus, Accipiter gularis, Accipiter melanochlamys, Accipiter minullus, Accipiter nisus, Accipiter ovampensis, Accipiter soloensis, Accipiter sp., Accipiter striatus, Accipiter superciliosus, Accipiter tachiro, Accipiter trinotatus, Accipiter trivirgatus, Accipiter virgatus